breastfeeding and pacifier

Apa pendapat ibu2 tentang full time bf dan puting kosong..boleh ke bagi puting kosong dekat baby? Baby 2.5 bulan..bagi puting dia reject.. asyik nk susu je. Setiap kali overdose susu dia akan jd makin susah tidur mlm.

10 Balas

pd pndapat sy full bf mmg pilihan pling baik especially klu ibu2 yg x bkerja..sy sndri pn mmg bg full bf smpai ank umur 2thun 6bln.. alhamdulillah antibodi dia pn kuat..susu ibu kn susu yg terbaik..puting ksong tu klu blh elakkn la sis..xde manfaat apa pn..mmg normal bg bby klu mlut asyik nk mgonggong je..sis bg je susu smpai bby knyang pastu tepuk2 blkng smpai bby sendawa..jgn bg overdose tkut nnt dia muntah n sis xsedar tkut tsedak plak

5y ago

Sis kira x bg puting kosong smpai umur 2 thn pon ok la kan