Tidak pasti😓

Apa memang normalkah kalau puting kita belum trkeluar ba trim 1? ##pleasehelp #bantusharing #ingintahu

2 Balas

tak perlu risau. yang paling penting awak belajar/gali ilmu penyusuan. inn shaa allah awak boleh directfeed baby sampai 2tahun. boleh search dekat tiktok ramai je lactation counselor yg share ilmu penyusuan free dekat kita. dekat fb ada. dekat ig ada. dekat telegram pon ada. antara lactation counselor awak boleh follow mcm puan nad masrom, puan musliha, puan azura, puan ika nabella, owh dydiana

8mo ago

sama2 awak😊

saya smpai bersalin pon nipples tak keluar. tp xperlu risau. susu kita ada kt area aerola tu. bukan kt puting saja.

8mo ago

btol... baby bley je mnyusu klu puting x timbul pn..