Hi minta pendapat.

apa makna kalau kita keluar koko macam mula mula nak period tu, hamil weeks 9. apa saya kena buat? saya takde sakit apa apa pun.

4 Balas

Sye alami bende yg sama . Dh start keluar koko koko . 10w . Mcm sye doc ckp threathen miscarriage . Dpt ubat duphaston .

2mo ago

Sye dh gugur awk , keluar kantung dgn janin , dh selamat husb tanam . 11week

Pergi klinik sis. Sy td bru doktor tanya sy knp xgi smlm, smlm sy da ada darah da

Pergi hosp. Dengan segera.

pg klinik sis, check