hamil weeks 17 dan ada sedikit keputihan campur darah koko

hai assalamualaikum . saya skrg tgh hamil first baby. skrg weeks 17 . saya ada keluar darah mcm mula2 nak period sekali dgn keputihan sabtu tu. pastu hari keluar lagi. saya ke klinik dr kata takde apa dan bg ubat kuat rahim aje. arini cek ada lgi mcm nak period darah campur koko gitu.. sesape boleh share experience macam ni tak ? saya risau #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

3 Balas

Sy sis start 8 weeks sampai la sekarang ni 13 weeks tapi dah makin kurang. Kadang2 je keluar. Dah pergi klinik swasta, hospital doc kata takde apa cuma bagi ubat kuat rahim je. Sy banyak rehat je sekarang ni. Kalau rasa perut sakit lain macam cepat2 g hosp okay..

Sy trimester pertama asyik keluar darah je.. Bila bersama je keluar darah.. Dah 17 minggu xde pulak darah. Cpt2 sis pergi jumpa doc.

sis mcm mana selepas itu ok x..sy skrg alami mcm sis..Dan doktor bg ubat kuat rahim juga

2y ago

syukur alhamdulillah sis