Apa langkah berjaga-jaga diawal kehamilan?

Apa langkah berjaga-jaga diawal kehamilan? Dah 5 minggu , apa langkah berjaga- jaga untuk saya jaga kandungan saya? Apa makanan dan minuman yang saya perlu makan dan minum? Kerja apa yang boleh buat masa kandungan seawal ini untuk mengelak daripada keguguran dll? Saya takut #bantusharing #firstbaby #mommybuntu #pregnancy #mengandung #langkah #kehamilan_anakpertama #kehamilan_pertama #kehamilan #anak #baby

5 Balas

jgn angkt brg berat2.. jgn byk berjalan .sbb kdg2 ada rahim x kuat senang nk alami keguguran.... bykkn rest jgn terlalu stress just wat lex wat peace n chills 😉✌njoy ur pregnancy journey..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

chill sis. jaga kesihatan ya. jgn buat kerja yg berat2.. lbih baik minum susu. bagus untk janin.. mkn mcm biasa juga.. 😁 smoga sihat hingga mlahirkan dan dipermudahkan semuanya

Makan acid folic. Banyakkan berehat. Jangan buat kerja berat.

mkn folic acid..jgn buat keje berat

bykkan rehat..jgn stress