Pregnant overdue apa patut buat

Apa kita patut buat kalau dah overdue. Sy risau sbb first baby 39weeks dah lahir. Tp yg kedua ni dah overdue 1hari

2 Balas

sy pun overdue smpai 41weeks tp xda apa2 pun. smpai due 1/3. doctor bg date dlm 6 hari utk check heartbeat baby hari2 then serah diri d PAC sbb takde tanda apa2 langsung. tdr dkt wad 1 hari sbb bukaan masi 2cm smpai la 8/3 tu doc masukkan belon then belon jatuh trs bukaan 4cm sy trs msuk LR tunggu bersalin

klu ada appt kk, pergi kk checkup, dptkn surat serah diri dari dktr.