hubungan Sex ketika hamil

Apa kah selamat ibu2.. Nie first baby sy mgandung dan masuk 9minggu sya risau kalau2 baby sya ada masalah sbp bhubungan dgn suami.. Boleh bagi sya pendapat atau nasihat tk yg saya bole guna supaya baby dlam kandungan sy slamat walaupun bhubungan bdan atau iyanya tidak selamat untuk kandungan sya☹️

1 Balas

Bole je berhubungan dgn somi . . Yg pntg perut sis en.somi xtindih & jgn laaa extrem² 😅 slow² je . . 😁