minum susu frmula spnuh nya

Apa ka normal najis baby bwrna hijau jika spenuh nya mnum susu frmula ya mom?

8 Balas

Normal sis..baby saya pn mcm tu.. before saya pn risau sbb before warna gold2 tapi bila da fully fm kale hijau. Bawa jumpa paed, paed ckp normal sbb kandungan dalam susu fm yang tentukn kale najis baby.. asalkan bayi perut ok, xkeras, xsembelit, berak normal so shouldn't be a problem

5y ago

Eya sis sbb risau saya ada prgi jmpa dktor jga..dktor kata nrmal dan dia suru trus kn saja bgi baby susu frmula tu

Anak sy full formula milk, poop die wrna kuning, kalau die sakit perut atau tak sesuai susu je wrna hijau n keras..

baby sy minum lactogen n poop wrna hijau .. sy ada tnyk jg dgn doktor dari doktor2u dea ckp Normal

5y ago

yup mami sbb baby sy pun poop wrna hijau ... minum lactogen jg .. selagi xkembung perut ok la tuh😁

Tidak normal, perlu tukar susu tepung yang lain, sebab ni dah x sesuai dengan bby

Baby sy pon cmtu.. pnh bce klu poop kaler ijau mknenye susu tu bnyk zat besi..

Boleh refer ini ya.. sy pun bg anak fm milk..

Sebenarnya normal je

Haah, sama...