pernah keguguran... biasa nya apa yang boleh mempercepatkan boleh hamil kembali...

Apa cara untuk menguatkan rahim... Sejak keguguran... Saya sudah berurut bidan kampunguntuk proses untuk hamil kembali... Setiap kali cek kehamilan negative... Suda 1 tahun menunggu... Ada cara kah untuk cepat hamil...?

1 Balas

Ni saya share pengalaman kawan baik sy je ye. Dia dah 4 tahun tunggu zuriat. Then ada org suruh dia makan folic acid btl2. Alhamdulillah menjadi. Masa kandungan first hari tu dia gugur 7minggu. Lepas je gugur, dia terus ambik folic acid konsisten. 2 bln lepas tu lekat balik. Gugur selalunya sebab rahim kita tak kuat. Try ye 😊

5y ago

Terima kasih info nya,akan saya cuba...inn sha allah semoga d permudahkn... Mudah2an cepat lekat...