steriliser

Apa brand sterilizer yang bagus? Atau sama je semua. Tengok dekat shopee Ada yang semurah rm50 sampai yg ribu-ribu. Function macam lebih kurang je

6 Balas

beli yg ikut kemampuan je.. fungsi sama je pun.. walaupun ada keinginan nak beli yg mahal2 tapi tahankan sebab baby nak guna banyak belanja lagi.

4y ago

Iya betul. Ada yang sampai ribu riban. Tengok function macam sama je. Cumanya yang mahal tu comel sikit la designnya😂

Sye buat dengan air panas je. Puting botol tu klu x confident sye tukar terus je baru setiap 3 bulan 😅. Setiap pagi sye rendam dlm air panas.

4y ago

Ade org rebus botol botol tu. Sye x mampu la nk beli bende sterilizer tu 😅. Buat cara mak mak dlu dlu je. Cume puting tu mmg sye rajin tukar la. 3 bulan max 4 bulan mmg sye tukar. Botol sye pakai avent jadi 6 bulan tukar beli baru.

Saya guna autumz juga..function: steriliser + dryer. Price: rm180+ tak silap time sale. Da guna 5 bulan so far still functioning well

4y ago

Boleh tahan jugak harganya😅😂

Kalau kurang bajet boleh sterile dengan air panas je

Saya rebus pakai air panas tak pon steam hehe

4y ago

2-3hri sekali sis

Sy pakai autumz

4y ago

Ok ke? Dari segi function & price wise