Perbezaan kerang

Apa beza yer antara kerang tersebut??kalau saya makan kerang yang biasa tu okey tak? Yang kulit dia hitam putih tu

Perbezaan kerang
3 Balas

kalau kandungan masih awal, elakkan dlu...tunggu kandungan betul2 kuat..baru makan..pastu pastikan kerang tu btul2 masak..kalau boleh masak sendiri dari beli yg dh siap masak kat luar utk menjamin kebersihan..

kerang yg biasa tu sy mkn je skli haritu. tu pun sb nurse suruh.. tok tambah darah. jgn mkn selalu je.

Boleh je makan yg pemting jgn separuh masak