Kesan Ikat Peranakan

Anyone tw kesan2 Ikat peranakan kira2 usia 30an dan mencapai tahun2 akan datang selalu datang sakit si Ibu cthnya angin, lenguh sendi tulang dsbg

1 Balas

My kak ipar plan nk ikat sbb dia kata dah ada 3 org anak Dan kebetulan mengandung yg ke 3 ni anak laki dia kata nk penutup la sbb 1st n 2nd tu girl Dia tnya doc tk bg sebab umur msih muda dan tiada sakit kronik Doc ckp takut ada masalah nak kawen baru ke kan