milk booster

hi.anyone tau milk booster apa yang elok? yang betul2 bekesan punya..

2 Balas

Kena pam on time 3 jam sekali. Atau menyusu direct ikut baby minta. Milk booster xjalan, kalau ye pun kena kerap mkn lah... Still kena pam on time jugak n minum byk air.. Blh cuba longan kering.. Buat air.

5y ago

longan tu rebus ke..

Rebus longan dgn gula perang. Sedap!

5y ago

Kalau nk susu byk, kena kerap pam 3 jam sekali atau bg susu direct kerap ke anak. Ini boleh utk sementara sj. Tp menjadi la jugak.