Due bulan 1 tahun 2023

Anyone? Saje nak kumpul semangat untuk second baby. Nervous fikir nak bersalin nanti wlpn lama lagi #januari2023 #secondbaby. 🤭😂

68 Balas

hi sy 2nd baby due 18.1.2023...1st son 13tahun dah skrg...gemuruh nak masuk tahun baru nt.. doakan semua mommy dipermudahkan Dan lahir baby2 sihat...amin

2y ago

Rasa seram sejuk JG Bila fikir nak masuk LR nt😅😅lupa da Cara nak teran🤣🤣🤣doakan baby Dan ibu2 sekalian selamat melahirkan...amin