Due bulan 1 tahun 2023

Anyone? Saje nak kumpul semangat untuk second baby. Nervous fikir nak bersalin nanti wlpn lama lagi #januari2023 #secondbaby. 🤭😂

68 Balas

Saya punya due tak confirm sebab size baby berubah hahaha, maybe tengah bulan january inshaaAllah. Anak first selama 1y5m menunggu. Tak fikir sangat, barang baby semua belum prepare sebab kawan dah bagi. Tengah santai2 lagi and enjoy baby membesar je. Moga kita semua kuat dan dipermudahkan bersalin bulan 1 next year InshaaAllah amin yra 🤍

tak Lama dh tu pejam celik pejam celik masuk bulan 1😇 ..sy 25/1/2023 anak ke 4 tolak 1 Allah lebih sayangkan anak syurga.semoga baby y sy kandung ni sihat sentiasa aamiin

2y ago

Ehh geng laa . 25/1 jugak , baby 1st .. hari² pujuk baby suruh behave kat dlm 🤭

ye,I am also for second baby😉🥰🥰21/January/23 due date..... selepas tujuh tahun my second pregnancy 🤗🤗🤗💕💕💕 tahniah kepada semua mommy's 👍👍👍👍👍👍

Sy kandungan ke 8, due 15/1/2023. Yg selamat hanya 2 org je, yg lain Allah lg syg, simpan kt syurga dh 5🥰. Doakan kandungan sy kali ni sihat n selamat ye

2y ago

tahniah mommy 💕 pasti sihat dan selamat 🥰🥰🥰 jangan risau 👍👍

saya due 16.01.2023 🤭 first baby... nervous tu jangan ckp la ahaha tp saya banyakkan berdoa dan jaga diri & kandungan baik2 ... fikir positif ja 😁

hi sy 2nd baby due 18.1.2023...1st son 13tahun dah skrg...gemuruh nak masuk tahun baru nt.. doakan semua mommy dipermudahkan Dan lahir baby2 sihat...amin

2y ago

Rasa seram sejuk JG Bila fikir nak masuk LR nt😅😅lupa da Cara nak teran🤣🤣🤣doakan baby Dan ibu2 sekalian selamat melahirkan...amin

Saye due 1.1.23 anak pertama, fibroid fighter 💪 mudah mudahan semua mommy dan baby2 jan 2023 sihat sihat dn dprmudhkn, aminnnn

18/1/23 dh kna serah diri sbb GDM☺️☺️ank nom 2 jga....pgnti arwah ank sulung sy yg mninggal dlm perut bln 2 thun lpas ktka kndgn bru 6bln...🤍

2y ago

makan jgn bnyk sis.. kurg kan portion dri biasa sis ambik.. lpstu minum air masak bnyk bnyk ye

10/1 due...da keluar hrni 😂 mak nya dgn penuh harapan keluar new year...xpelah rezeki ada di mana2...anak nom 2 jgk..beza 2 tahun....

Sy first baby, due 25/1/23 . Doakan supaya semua selamat sedang berjuang dengan sakit thalasemia major utk besarkan baby dlm kandungan