Normal ke ni? Kencing darah ke ni?

Anyone pernah lalui macam ni? Baby 2 bln nak masuk 3 berapa hari ni, tengah ada eczema teruk tiba2 tengok kencing mcm ada merah-oren mcm tu. Normal ke?

Normal ke ni? Kencing darah ke ni?
2 Balas

Anak pertama dulu prnah mcm ni pegi swasta doc kata bayi piriod.Bayi piriod bkan mcm kita lama.Bayi skejap je dan sikit.Boleh google dan baca

dh keluar darah tu x normal lah sis. mana boleh ada manusia yg kencing keluar darah kira normal. pegi jela bwk hospital.