kencing spot merah

normal or tak ye bayi girl kencing ada spot merah macam ni.. baby baru 5 hari..tgok vagina takde luka..

kencing spot merah
7 Balas

macam saya tanya doctor sebelum ni kata itu normal untuk bayi perempuan sebabkan hormon ataupun bayi kurang susu.

Saya haritu jadi macam ni sebab baby tak cukup susu. Bila menyusu badan, kan tak tahu banyak mana dia minum..

anak sy masa 5 hari pn sama. doc ckp normal anak perempuan . ade yg anak xkluar,ade yg anak ade kluar.

Hormon dia tinggi ada yg tetek keluar susu jugak bengkak Anak saya dulu mcm tu

Sya prnh dgr dktr ckp..normal baby permpuan.

Ni mmg kalau baby perempuan

better pergi klinik awak

10mo ago

takut kena infection atau ada masalah lain. nauzubillahiminzalik