7 week Pregnant

Anyone know is this symptoms of Miscarriage ...start dari 16.3.21 sampai hari ni tak stop...tapi Upt still pekat sangat, smlm pagi2 muntah berwarna kuning...perut tak ada rasa sakit... 18.3.21 scan doktor ckp 50/50 tak berani nak ckp ni miscarriage..bagi ubat untuk kuatkan rahim last period saya 25.1.21 ...ovulated on 06.2.21...upt positive on 17.2.21...saya scan dkt 2 klinik ...1st doktor scan dia ckp 7 minggu...kedua scan on 18.3.21 ckp 6 week.#advicepls #1stimemom #pregnancy

7 week Pregnant
3 Balas

ada sakit pinggang sampai ke perut ke yg mcm nak period tu,klu ada hmmmmm....mcm sya last year bulan 27.12.20 sya keguguran😭😭tpi rezeki sya cepat melekat,2 bulan sya merancang,Alhamdulilah skrg kandungan dah 16w4d

mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya..aamiin

semoga baik2 saja