Preggy 11 Weeks

Anyone kat sini masa 1st trimester dah boleh rasa degupan jantung baby dari luar.. Means dengan usap perut pun dah boleh rasa.. Saya excited plus risau pun ada.. Normal ke tak? ?

1 Balas

Saya pun ada rasa tapi bila cakap pada orang ada sesetengah rasa tak logik bila kita boleh rasa degupan jantung baby . Tapi benda tu boleh jadi kadang kadang bila position jantung baby dekat dengan permukaan perut . Selalu nya takkan rasa .

5y ago

Saya awal lagi kepala baby memang dah kat bawah so kadang rasa kat tulang punggung sampai tak selesa sebab kadang badan kita bergerak ikut degupan dia tu