Boleh tak bg tips untuk dptkn susu badan yg bnyk.susah sangat sy nak dapatkn susu bdn 3oz ..😔

Anyone help me 😔💔

Boleh tak bg tips untuk dptkn  susu badan yg bnyk.susah sangat sy nak dapatkn susu bdn 3oz ..😔
1 Balas

kalau awal" biasa susu sikit...badan ikut keperluan bayi.. tp kalau nk tambah bole minum susu untuk ibu atau makanan tambahan untuk lactation

10mo ago

Trima kasih puan nt sy cuba untuk mkn mknn berkhasiat untuk dpt kn susu lbh...♥️