Back pain

anyone face the same problem like me... currently in 14 weeks... the back pain is really killing me..whether i sit,walk or lying in bed..

383 Balas

Samaaa 😭😭 Asal mlm ja makin sakit. Kalau dh sakit sgt2 tu mintak suami sapukan minyak yu yee seluruh blkg. Baru boleh tido 😢

sama....sampai 😭😭kalau banyak jalan...or drive ....esok tu bangun tido dah x leh nak bangun dah......melarat sampai 3 hari baru okey balik lepas bed rest

sy mggu ke 14 5hari. dah 3hari sakit kepala . lbh sakit dr migrain. help me? dah buntu dah xtau nk buat apa. urut2 pun xjalan rasa nk bekam je hmm

4y ago

bekam je..saya 3 minggu migraine..sampai nurse. dtg umah pantau

its normal mommy ,, me to ,, 😢 its really hurt when u strt wnt to wke up frm bed😢😢 and i 20week now ,, its more hurt ,, u need to put some oil

Sama la mcm sy jgk..kdg bgn tgh mlm xblh tido...sy br 12 week...sy plak ada mslh kesihatan cervical spydolisis..lg bertambah2 sakit tu..sbr dan tahan je la

Yes me too... Lagi2 kalau duduk bawah or baring kt bawah nk bgn brdiri tu mcm berat naw2 bdn... Skg dh sakit kepala pulak mnyelebungi diri ni....

Yes and it gets worse as the pregnancy progresses... I started having horrible backpains at 20 weeks. Now 28weeks and sometimes its hard to get out of bed

same here. 8bulan dh start sakit belakang.lagi2 pinggang.kalau baring tu nk bangun kena mengiring dulu pelan2 baru boleh bangun.dh mcm nenek2 nak bangun.

xsakit blkg... sakit urat pelikat dan leher... n agak lemah sedikit. tido xbape Lena sbb kdg2 mengah. risau huhu perut blom besar dh MCM Ni .

4y ago

kan... berdiri xleh nak lama rasa mengah ja

Me too. but luckily since the covid19, im able to WFH.every 30min i will lying down and use the prenancy pillow to support my back and feel comfortable.