Jika hanya ini dihidangkan...

Antara dua jenis ulam-ulaman di bawah, Mana satu yang anda lebih rela makan jika tiada pilihan makanan lain?😳 Ada atau tidak peminat petai di sini?😏 Atau ada tidak peminat daun pegaga sini?😋

Jika hanya ini dihidangkan...
119 Balas

Saya punya fav petai tapi bila makan waktu pregnant angin teruk satu badan tak boleh tidur dulu tkda apa pun . So saya pilih daun pegaga lagi better dari petai🤣

𝐓𝐚𝐤 𝐩𝐞𝐫𝐧𝐚𝐡 𝐦𝐚𝐤𝐚𝐧 𝐝𝐮𝐚2 𝐧𝐲𝐞😅

dua2 suka..tapi daun pegaga boleh banyak kan susu...so pilih daun pegaga..hehhee

dua² suka..aseny pegaga kot. muntoh hr kalo mkn petai😜😜

daun pegaga...coz petai x boelh mkn..nnti sakit kpla😅

like petai..like pegaga..suke ulam2😍😋

dua dua Sy suka, Kalau bagi pilihan ambik daun pegaga

aduhaiii..dua2 pn suka ni..mmg xleh nk pilih🤣🤣

Lebih rela mkn petai.. Sbb x mkn pegaga.. 😂 😂

Sye suka Petai.. Suami suka pegaga 😋