sobrang pagsusuka ?

Ano pong home remedy o dapat gawin para mabawasan po ang pagsusuka? 9wks preggy na po ako.. Halos d ako makakain kase isusuka ko lang.. Kahit vitamins d ko na mainom sa sobrang pagsusuka.. Maraming salamat po..

1 Reply

When trying to control nausea: Drink clear or ice-cold drinks.Eat light, bland foods (such as saltine crackers or plain bread).Avoid fried, greasy, or sweet foods.Eat slowly and eat smaller, more frequent meals.Do not mix hot and cold foods.Drink beverages slowly.Avoid activity after eating.