Sss

Ano po mga requirements sa SSS Mat2?

2 Replies

Certified true copy of birth cert ni baby Maternity notification w/ stamp ni sss 2 valid id-xerox Latest deposit slip If cs, medical abstract/medical record If separated, L501 and cert. Of non cash advance

4y ago

Nakaindicate po jan if separated.

Birth certificate lang po ni baby..PSA or certified true copy galing city hall May additional requirements po depende sa status mo

4y ago

Pano po pag nag resign nako sa work ko last year ? May kukunin papo ba kong papel sa dating kumpanya?