Susu jenama apa yg mom˟² mnum smasa mgndung?

Anmum Enfamama a+ Smilac mom Frisomum Dumex dumil mama Nestle mom and me Susu farm fresh etc * semenjak mnum anmum ni, sy… hard stool, sembelit yg amat. Doc suggest mnta tukar, mnta pendapat˟² mom˟² disini utk recommend. #bantusharing #1stimemom

76 Balas

Karihome mama bagus sebab susu kambing. lagi pun susu kambing kan bagus utk elak baby kena kuning.

sy amek enfamama chocolate. sbb sy tak suka susu. haha tp enfamama chocalate sy boleh .heee

Lazz susu kambing. Minum dr pregnant anak pertama. sekarang tgh pregnant anak kedua❤

yup sy pon amek anmum tu susah berak. pastu sy tukar enfamama. ok dh skrg 23w lancar mmbuang

saya first try minum ammum.xleh telan.lgpun gula naik mndadak..saya nk kasi je sapa nk

saya minum horlikcs.. senang na buang air besar ngan cantikkan hb..

Frisomum 👍👍 tak pernah sembelit, tak ada alahan n bertenaga ..

Anmum tpi hb turun mendadak.. Ganti lgi Frisomum, belum tau lgi mcm mna..

mcm sy, doktor x bg minum anmum..gula tggi..skrg sy minum susu mamadil..

3y ago

Susu mamadil sedap tak?

Sy Anmum & Enfamama ...tp y penting kna bnyak mnum air jg...😊