susu

Ank sya baru umur 3 buln lebih sya bgi dia mnum susu dutch baby tpi x pndai gemuk² patut ka sya tukar susu lain..?

1 Balas

Eh jangan tukar secara drastic sis. Nanti dia boleh sakit perut sebab tetiba tukar. Budak baru 3 bulan biasalah belum gemuk lagi. Itu normal. Maybe genetic dia kurus. Kalau doctor cakap takde masalah, awak tak perlu risau. Melainkan bila refer graft dalam buku pink tu, berat dia dah betul betul underweight, then baru awak check dengan doctor untuk keterangan lanjut