Assalamualaikum nk tnye ade x ubat atau vitamin yg blh besar kn bby dlm kandungan.

Ank sy semua lahir kecik2 #ingintahu

4 Balas

Klo gdm ok, mkn je bnda manis.. wkt dekat wad ada doc tgur sy, eee manis nya nt baby bsr.. kdua amik folid asid.. baby sy suma premature.. tp berat lebih dr usia.. yg lahir 32w pn 2kg n 2.4kg.. dua2 xmsk nicu..

tinggalkan makanan berminyak, fastfood, bergula, berproses semua tu.. lebihkan makanan berkhasiat aje itu yg lebih mujarab…

waalaikumsalam , try amalkan makan brokoli .. blh jugak amalkan mnum susu ..

Minum susu je sis.. HL atau full cream