Mengempeng

Ank sy.. Boy.. 23 hari.. Sangat kuat mengempeng.. Da bg susu sblh.. Still ek ek.. Bg lg sblh.. Masih ek ek.. Siap bg susu formula sb tkut susu xckup.. Still la ek ek.. Mulut mencari.. Ok last, suakn breast.. Mmg die nk n xhisap btol2 pn.. Main2 je.. So nmpk sgt nk mengempeng.. Da bg puting, ditolaknye ngn lidah.. Ape nk bt ye? Umi tgh cuti lg xpe la.. Cmne da keje nnt.. Huhu..

1 Balas

Biasa tu sis...bby mmg mcm tu...dia dr dunia perut nk g ke dunia kita mmg dia rasa takut n nk kita sntiasa ada dgn dia...