Najis dh seminggu

Ank sy 6month4day .knp ye tiap mnyusu dia akan berak .dia punya najis kuning .kdng ada cmpur hijau² .kdng cair kdng pepejal gitu.dh sminggu dh mcm ni .mk sy kata tu normal sbb nak turunkan brat bdn ank .sbb ank mula tiarap dn mula duduk.dn gusi dh mula tumbuh .apa yg hrus sy lakukan ? Sy risau la .anak sy ok je aktif .tk nangis² .ank susu fm (dupro langkah 2) #bantu_info_ya#bantusharing

4 Balas

Anak sy pun macam tu sis,, dah 4 hari lpas minum susu jew berak,, risau juga,, tapi anak still ok,, aktif macam biasa,, tak mnangis lgsung,, smpat pkir ke sebab susu juga,, pi klinik doc bagi ubat air gula gram tu jew,, sy tak tau juga nak buat mcm mna

org dulu2 kate sbb nk ringan kn bdn. . slagi anak xde meragam sakit perut ke ape, normal je tu sis..

1y ago

ye sis stakat ni alhamdulillah ank ok je .

Dah mula makan?

normal