Ank 1

Ank saya bernyawa ada bunyi..bila tidur pn berbunyi ..dluu dia btuk masa umur 1bln nih dh nk masuk dua bln diaaa msih ada batuk bilaaa sejuk ,bila menyusu..lps tu aritu ada jmpe dr swasta ckp penuh kahak dgr pun tahu ada kahak.dia hg ubt sembur hidung dgn satu set sedut hingus ..dia cakp try ni dlu kalau tak ok dtg blik tp saya xdtg pun..ni bila ank nk susu bdn dia isap jee diaa mnangis..susu kluar plk laju..klau pergi blik agaknya dr akn sedut kahak ke??saya tgk vdeo utube xsggup tgk ank kena sedut..kesian tgk ..ada cara lain tk

1 Balas

Erm.. kdg2 doc suruh buat neb. Yg hidu gas tu. Tp klau da smpi berbunyi kot nk kene sedut. I pon xsure sb i bukan doc. I share sb my baby penah kene neb. Mmg seksa la tgk.. tp tu laaa.. u fikir mcm ni je.. sama ada ank u seksa kjp utk buang kahak then lepas tu blh minum susu atau biakn kahak hilang sendiri, which is da 1 bulan dh tp still xhilang2..

4y ago

Susu badan tu kot baby dh nipple confuse.. sb botol baby minum.. kot bukan sebab batuk.. kdg2 baby xbiasa klau susu badan laju.. dia da mcm nk tersedak.. I xsure la swsta ngn kerajaan mcm mne sb i xpenah buat.. sorry