Jom Share

Ank first due 02/06/2018 Lahir 26/04/2018(baby prem) Second due scan 28/05/2020 Sape ada penglaman mcm nie?? Jom shre.. Mse buat buku pink, kne bsing tak dgn misi bb risiko ngndg ank kdua bb yg first baby prem..

2 Balas

Anak pertama saya pon prem.. skrg pregnant anak kedua.. doktor cakap.. kalau yg lepas prem.. yg seterusnya x semestinya prem.. 😁

5y ago

Ank first bpe umo skrg?? Ok la tu +ve jwpn.. Sy nurse bsing jgk bb ank x smpi 2thun n risiko kte nye... 😅😅

normal ke cezer...

5y ago

insyaAllah... xde nak marah ke pape tu... jgn risau...