Salam ibu2..Nak tnya..Mcm mane cara nak berhentikan ank nyusu badan.. Sye preggy 9minggu..buntu da😭

2 Balas

Doc suggest awak berhenti menyusu ke? Kalau tak, rasanya takpe lagi. Sebab ramai ibu2 mengandung yang masih menyusu anak

10mo ago

Ye sis.. Doc sarankan bentikan susu secepat mngkin.. Sbb bleh menyebabkan keguguran.. Budak menyusu boleh mengecutkan rahim.. Itu yg doc bitau sye..

W'salam. Doc sarankan utk berhenti ke?

10mo ago

Ye sis.. Doc sarankan bentikan susu secepat mngkin.. Sbb bleh menyebabkan keguguran.. Budak menyusu boleh mengecutkan rahim.. Itu yg doc bitau sye..