Sape Baby July

Angkt tngn Dan nyatakan tarikh mana tau sama ngan saya #baby july

74 Balas

Sy insyallah 6/7 semoga mummy semua dipermudahkan segala urusan ya aamiin.. Doakan sy jgk tau mummy2 semua ❤️.. Persiapan baby n mummy2 semua dh settle dh ke?? Sy persiapan baby je settle.. Persiapan sy belum lagii.. Hehehe.. Beli barang penting sahaja..

4y ago

La knp x beli lgii..?

10 July.. ♥️ Semoga dipermudahkan urusan nanti... Amin~ tapi brg lom complete 😅 tinggal stgh je lagi brg saya Dan baby...

4y ago

Hehehe

Sya july. .hrp2 pkp berakhir jun. .dn dpt klongaran tuk ibu2 bersalin. .d temani suami,dn ble d lawati suami. .

Akk july tp tarikh belum pasti tunggu scan sekali lg hujung bln ni..sbb gdm kena bersalin awal 2 minggu..

4y ago

Aamiin..

1/7 tp mgharap bby kuar skrg. dh xlarat sakit blkg + sakit tulang rusuk mcm nk patah rasa😣

🙋‍♂️..29 Julai sis..insya-Allah..semoga Allah SWT permudahkan segala urusan kita..

24 julai.. 😍 Tp sedih xdpt prepare ape2 llg.. Tkut nk kluar rumah musim ni.

4y ago

Beli online la kak.. Ada murah2 kat shoppe.. Check yg area Selangor ke apa ke... Jgn yg overseas punya.. Kadang cepat kadang lambat.. Tpi terpulang akk la mcm mn.. Klau nk tgg.. PKP ni belum tentu lagi settle ye..

Sya sptt ye 15.8.tp kne operate bb ade gdm. Jd tarikh operate saya 27.7

4y ago

Sama2

auppose to be july tpi sbb da gdm.. ptghan jun dh kena bsalin..

4y ago

Semoga dipermudahkan mummy semua nya a aamiin

9 july, tp bpk nya nk bby kluar 6 july.... sbb birthday dia.. 😅

4y ago

Aamiin