Jom share pengalaman berapa lama dlm LB

Anda berapa lama duk dalam Labour Room..? #justsharing ##pregnancy

Jom share pengalaman berapa lama dlm LB
214 Balas

1-2 jam je...sakit biasa je...mungkin sbb ikut petua mak naik turun tangga 4 tingkat setiap hari...mudahkan kelahiran

dalam lbour room 👍 kt hosp 😢😢😢 sakit kontraksi 😢😢😢 haha.. pengalaman sungguh 😆

Anak no 2...3 jam kot..Sb pegi hospital dah 5cm.. gelang pink hospitl pun tk sempt pakai😅

Tak sampai 2minit dok Kat LB baby dah keluar..Allah permudahkan semuanya..Alhamdulilah

👍 Tapi terus di tolak ke OT room sbb tiada bukaan selepas 6jam..dan fetal distress

paling lama 3jam jaa tu pn sebab wad full. alhamdulillah semua nya di permudahkan..

Setelah 8 jam dlm lb tunggu buka laluan hanya 3 cm je... Penyudah nye kene cezer

anak pertama 😆 anak kedua👍 anak ketiga ❤ anak keempat 👍

Dalam 1 - 3 jam. Bersalin kurang 1 jam, jahit yg lama ☺️

masuk 3.13 pg, baby keluar 3.36pg jg.. syukur sesangat..