Hi mommies2. Sapa yang kena ganti puasa bila ya mommy2 start ganti? sy dah 20week igt nk start ganti

1 Balas

tgk post ni bru tringat sy pun ade ponteng puasa ritu sbb alahan prgnant..adeii.. sy bru brsalin ni, nampaknya kena cepat2 ganti puasa la sbelum puasa tahun depan bulan 4/2021.. huhu.. btw, klu sis mampu, boleh jek ganti puasa slow2 skrg, klu dh trim3 nnti dh xlarat..haha..kot trberanak awal ke kann..

3y ago

hehe. tulah rsanya nk kna start dh ganti. nnt due sy pon bln puasa jgk..huhu