Belum turun tanda.Semua tips nak cepatkan bukaan da cuba.Risau sebab kalau bolee xnak induce

Anak2 yang laen 38w da lahir daa..Nie da masuk 39w masih selesa dalam perut.Perut kerap mengeras n sakit pinggang tapi xad keluar tanda ap.#ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

Jgn risau sis, sy pun hampir nk kena induce tp alhamdulilah tanda2 bersalin tu ad waktu 39w5d. Sy minum air selusuh utk cepatkan bukaan n mmg menjadi waktu dh start ad kontraksi.. Kalau duration kontraksi makin singkat, bykkan berjalan pun membantu utk cepatkan bukaan.Semoga urusan sis utk bersalin dipermudahkan❤️😊

3y ago

ohh airselusuh yang bacaan doa2 tuu ye..Nanti saya cuba buat macam yang sis cakap..Harap menjadi.Doakan Saya ye.

due 26/11 ke?

3y ago

ye tapi doc cakap xboleh overdue sebab airketuban banyak.Tu yang risau