Risau tak ibu2 jika anak tumbuh gigi

Anak2 bila dah tumbuh gigi mula lah hilang selera menangis tak tentu pasal,manja pun ada pastu rapat Ngan kita jika kita ambik perhatian lebih dari abgnya

Risau tak ibu2 jika anak tumbuh gigi
1 Balas

Anak saya tumbuh gigi tak hilang selera makan, makin berselera adelah🤣 yang manja tu sama. Kalau tak tumbuh gigi pon memang dia manja tapi bila tengah tumbuh gigi tu extra manja dia. Dia tak nak tidur dalam tempat dia, nak tidur tepi saya. Dia akan selalu tarik tangan saya suruh peluk dia