Anak suka masuk benda asing dalam mulut.

Anak umur 2 tahun 4 bulan .. ada tips x untuk anak x masukkan kan benda dlm mulut ?some time anak akan buat cm ni .. walaupun lepas makan . Selalu nasihat ,dia jawab ok tpi dia akan ulang jugak . Adakah normal ? #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

sama la ank sy . skrg 2 tahun 2 bulan . ada mat salleh sy tanya dia . dia kata bnde tu normal . kita takleh larang kalau dorg sndri suka . cuma kita sllu perhatikan jela apa yg dia mkn tu .just nasihat je n mintak . lama² dorg akn hilang tabiat tu . katanya laa ... hihi