Anak 1tahun 2bulan belum tepuk tangan

Anak umur 1tahun 2bln tapi belum tepuk tangan normal ke? Dye pandai Hi Five, salam orang, mintak barang dye akn ambil, sebut amm maa, aaa buuu, buu waa sambil2 bubbling wawawa lalalaa. Suka n happy ketawa kalau kita cak baa dgn dye. Org bye bye pun dye faham maksud.

2 Balas

ok tu nanti sampai masa utk tepuk tgn plk.. tepuk tgn ni perlu koordinasi 2 tangan nak kena kawal serentak. kerapkan tepuk tgn dpn anak, ajak ayah sekali. amek barang dlm bekas buat2 struggle pastu berjaya dpt sebut la yeayyy sambil tepuk tgn. anak buat apa2 sdri kita tepuk tgn

Normal. Keep demo depan anak . Sing a song dengan anak contoh lagu if you happy and you know it or tepuk amai amai