Kembung perut

Anak sye bru 12 hari, tpi kerap kmbung perut.. Skali shari je sye bgi susu formula slebihnya susu dada..anak sye alah gn susu formula atau cm ane ye? Dah 2 hari ank berak smpai 8 kali normal ke..?kebingungan kjap#1stimemom #pleasehelp

1 Balas

sapu minyak baby x stiap kali lps mndi..ank sy guna myk ommey dr nona roguy..alhamdulillah..sampai skrg dh 10bln..skali dua je kembung perut

2y ago

Sapu dgn minyak yuyi dkt perut,betis gn ubun2 dia.. Tpi cm mnjadi je minyak yuyi gn dia.. Mcm smlm 3 kali dia merengek sbb kmbung.. Berak pun kerap