anak xnak makan

Anak sy yg paling kecil 9 bulan skg..dia kurang mkn..n ada masa dia xnak mkn lgsung.. mcm2 da buat..dr yg buat sndiri sampai la beli...mcm tu je selera dia..skali mkn 3,4 sudu..pastu xnak..buah2 pon sikit je mkn..tp kalau susu on saja la..anak yg 1-3 elok je mkn..xpernah ada masalah mcm ni..tp stakat ni berat dia xsusut lg..masih steady..

1 Balas

mungkin boleh try makanan lain. dalam app ni ada banyak recipe. boleh tengok.