Color berak bayi

Anak sy start awl pg td berak kuning cmpur tompok hitam...pg td kol 8 lebih berak lg stilk ad tompok hitam tu..normal ke ya?btw puting sy belah kanan ad luka katanya sbb tkot baby minum drh kt puting skli ngn susu boleh jdi mcm tu betul ke? Tolong sy ya bg pendapat..kalau berlarutan mmg nk prgi klinik atau hosp cuma nk monitor dulu... #firstmom

Color berak bayi
5 Balas

nurse sya bgi taw sapu ja ngan air susu kita sndri tmpat puting susu yg luka tu... sya da pernah cuba.. dn kalau ble jgn bagi ank isap pting yg luka tu dlu..