Baby Premature

anak sy dh dua org.. Dua2 tuh lahir prem 7bln.. Syukur alhamdulillah anak2 mbsar dgn sehat, dah nk tadika dah..hrp kndungan kali ne dpt lah berthn lama skit.. Tringin jgk nak melahirkn bby ckup bln nhe..lahir2 jerr terus dpt kita peluk.. Tk perlu msuk dlm incubator.. Tp klau dh rzki lahir awal sy bsyukur jgk yg penting bby sehat..cma teringin jerr?.. Ada tk mommies yg perna mlhirkn bby prem kt sni ?‍♀️ #18wkks6dysNow?

2 Balas

Sama mcm sy sis. Pnh lahir orem baby 34w. Skrg tgh pregnant. Doa byk2 moga di permudahkan.

In shaa Allah semoga dipermudahkan untuk mommy dan baby