Batuk kahak

Mommy2 ade tips tak untuk hilangkan batuk kahak baby 2bulan 😔. Dh cuba mcm2 krim dah. Tpi still ade lagi . #firstmom ##firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Sama la dengan baby saya. Segala krim viral tak viral di farmasi saya cuba. Last saya guna minyak telon yg saya sapu diperut baby jenama bau&co. Lebihan sapu perut saya sapu dada leher dan belakang. Kdg sapu paha hingga tapak kaki. Bila baby jeluak sekali lendir kahak keluar , tupun lega dah walaupun amik masa sikit. Sebab sisa air ketuban tak habis dibuang masa di hospital . Dan normal doktor kata .