1 tahun 5 bulan

Hi. Anak sy baru masuk 1 tahun 5 bulan. Tapi satu meaning word pun tak ada. Dia kuat babble je. Kalau dia nak sesuatu dia just pointed out. Beside that, simple instructions dia boleh follow. Screen time 30 mins per day, under supervision. Setiap hari memang main dengan dia, talk to him n teach simple words. Risau pulak sy. Any tips? Should i stop screen time? Thank you in advance, parents! #firstmom

2 Balas

hi, biasa ni sebelum 2 thn masih normal dan ni first child ke biasa anak pertama memang lambat sikit, macam anak sulung i smpai pergi speech delay dpt adik je yg no 2 punyalah banyak cakap masuk 2 tahun dah cakap macam makcik2..hihi