Anak tumbuh gg

Anak sy 9bulan lebih.. dah tumbuh gg dua batang dekat bawah. Semalam tgk dekat gusi atas ada satu lg gg bru tumbuh. Bukan gg depan tapi gg taring. Eh mcm pelik plak. Ada ke anak ibu² tumbuh gg tak ikut turutan.

4 Balas

anak kawan saya 8bulan tumbuh gigi geraham dulu. macam pelik ann? tapi tulaa kenyataannya. normal ja. ikut gigi tu nak tumbuh mana dulu 🤭

normal je awak… anak sy pun tumbuh gg taring dlu… bila senyum dah org ingat rongak😂 anak sy 9bln da 8 gigi so da xnmpk cm rongak dah.

12mo ago

tu la. nampak mcm rongak. tak cantik dh la gegirl 😅 harap² yg lain cepat tumbuh la.