boleh cabut gg tak

saya nk tanya kalau preganant 13w boleh cabut gg tak , gg bongsu tumbuh menyenget sakit smpai gusi bengkak denyut #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Hai sis saya sama sis dan say saya skit 1 muka sampai mata2 pun rasa nak terkeluar rasa tapi doktor sarankan tak cabut sebb tengah sakit jadi doktor sarankan untuk ambil ubat antibiotik dan tahan sakit dulu,dugaan dari mggi pertama memang masih ada smpai ke hari ini lepas demam selesa badan x selesa lepas ti bengkak gisi dan sakit gigi 2 belah pulah tu x hilang lagi sakit tu kepala pulak berdenyut harap trester ke2 semuanya jadi lebih baik