Ter-skip sahur. Boleh ke terus puasa tanpa sahur? 24weeks pregnancy

Anak sulung godek phone, tak sedar dia delete semua alarm. Bangun tidur check phoe dah pukul 7am. Perlukah saya berpuasa? Last makan malam tadi pukul 8pm 😅

3 Balas

nnti tak larat terus buka je, boleh tgk video dr emelda. dia kata jgn panjangkan waktu berpuasa. bahaya utk kandungan n ibu. ni awak dh kira puasa dri pkul 8pm. take care awak

uish.bahaya tu..8pm last mKan..then xmKN ..7am tu dh mcm nk msuk tempph berbuka dh....

kalau larat boleh puasa. kalau nanti ttbe rasa tak larat, boleh berbuka.