Hamil sebelum cukup 2 tahun

Anak sulung baru 11 bulan. Saya baru tahu saya pregnant ni 😭😭 Tak puas lagi sayang anak sulung ni. Dah nak jd kakak. I'm so emotionally, physically and financially not ready. Dah cuba sebaik mungkin utk tak hamil awal. But then Allah bagi juga. Bantu saya positifkan diri😭

1 Balas

Samala skg sya pregnant masa anak umur 10bulan. Jangan stress2 ksian baby nanti, sya pun mula2 sedih juga tpi kena positif. Xapa sama rata saja sygkan anak, saya pun merancang juga tapi dah Tuhan bagi rezeki kan 😁😁

3y ago

Biasala org tua dorang rsau kita xdpt jaga kali 😁 mama sya pun sama tkejut dia. anak ko belum dua tahun dia ckp, tpi MIL sya happy pula 🤣🤣 sya pun merancang guna kalender tpi dapat rezeki pula. Sy cekup d KKIA nsib nurse smua bgus2 xlah juga marah2.