Ingin tahu

Anak saya,,1 setahun 8 bulan... Anak saya sembelit,,time nk berak.. Time nk berak je,,masti menagis..sbb sakit bontotnya.. Saya sudah jumpe dokter,,tapi tetap mcm tu jugak,,walaupun dh mcm2 cara buat,, Ada sapa tahu..apa yg sye patut buat..bagi memudahkn ank sye nk berak..n tak keras taiknya..#ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Sblm mkn nasi, bagi mkn buah. Lps 30 min mkn buah br bg mkn nasi. Buah tu cuba bgi 2 kali. Klu tak improve, 3 kali.